NexKamikaza Admin
Broj poruka : 78 Datum upisa : 14.01.2012
| Naslov: Želim da ostanem u klanu Ned Jan 22, 2012 12:39 am | |
| | |
|
TRMS Admin
Broj poruka : 14 Datum upisa : 15.01.2012
| Naslov: Re: Želim da ostanem u klanu Ned Jan 22, 2012 2:36 am | |
| ja zelim da ostanem u klanu | |
|
doktron
Broj poruka : 1 Datum upisa : 17.01.2012
| Naslov: Re: Želim da ostanem u klanu Ned Jan 22, 2012 9:35 am | |
| Uf!ja sam na tier 8,tigar 2,e sad nemam vremena cesto da igram,radim,zena oce da bije....ako vec morate mene da izbacite,nije problem,bar me ostavite na forumu da vidim sta se dogadja!pozz | |
|
NexKamikaza Admin
| Naslov: Re: Želim da ostanem u klanu Ned Jan 22, 2012 10:54 am | |
| - doktron ::
- Uf!ja sam na tier 8,tigar 2,e sad nemam vremena cesto da igram,radim,zena oce da bije....ako vec morate mene da izbacite,nije problem,bar me ostavite na forumu da vidim sta se dogadja!pozz
Pa u tome je i poenta ove teme. Lepo se javiš i siguran si. Naravno privatni život je broj jedan i tu nema sta da se priča. Nama je cilj da menjamo one članove koji nemaju nekih privatnih obaveza+nisu nesto zainteresovani za WoT. Ti bi igrao ali obaveze su obaveze i to je meni ok. Prebiramo stvarne ljubitelje tenkova od vikendaša ahahahha | |
|
NexKamikaza Admin
| Naslov: Re: Želim da ostanem u klanu Ned Jan 22, 2012 10:56 am | |
| - TRMS ::
- ja zelim da ostanem u klanu
Tebe i da hoću da izteram ne mogu-brat si mi, ne ide :honor: | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Želim da ostanem u klanu Pon Jan 23, 2012 10:37 pm | |
| ehh zato ste mene izbacili jer ne igram dobro i imam tenkice tek 6 tier:)) |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Želim da ostanem u klanu Uto Feb 21, 2012 8:49 am | |
| Pozdrav ljudi! Pre 15ak min upadoh u klan, provrzmah se malko po forumu i, jbg, evo moje prve poruke ovde. Nemam baš radno vreme za WoT, ne mogu da kažem "igram svaki dan 2/3/4/6 sati" ali upadam kad god mi to vreme dozvoli a i obaveze. Znam ponekad da odigram i po 6-7 sati sa kraćim pauzama, a nekad zna da bude ono: skuvam kafu, prinesem sok i neke gricke, naoštrim se, sednem, pa izgubim jednu, drugu, petu i ugasim WoT i odem da merim pritisak. 8D Nameračio sam se na artiljeriju, konkretno nemačku, i trenutno imam max nabudžen Hummel sa kojim lagano krckam exp za GW Panther. Pored toga sam kupio i Leoparda, ali nisam ništa posebno ulagao u njega za sad, mada planiram da izučim i VK 2801, pa da pravim slalome po protivničkoj bazi u drugom minutu igre XD Trudim se da kao arty ne igram totalno nubovski i skupljam kilove, već da budem prava podrška timu. To je to ukratko. Za danas sam gotov sa WoT, može da se desi da kasnije upadnem na kratko, ali moram rano da legam, sutra već od 8 imam obaveze brdo, pa kad to preturim preko glave upadam. Još jednom, pozdrav svim članovima, pa se vidimo na bojištu junaci! |
|
paja2505
Broj poruka : 1 Datum upisa : 30.10.2012
| Naslov: Re: Želim da ostanem u klanu Uto Okt 30, 2012 4:51 am | |
| ja zelim da svi ostanu sem mene:P
| |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Želim da ostanem u klanu | |
| |
|